Nettstedskart  
Powered by PHP 5  
Besøkende online: 6
Modelloversikt
Gå til Renault modellprogram - Renault Laguna Clio Espace Megane Scenic Kangoo Modus Safrane Alpine Twingo Trafic og mange flere - nå kan du også legge inn din erfaring med din modell
Motordata
Renault motordata - Renault Laguna Clio Espace Kangoo VelSatis Alpine Twingo Avantime og mange flere
Reparasjonslogg
gå til Renault Reparasjonslogg
Wallpapers
se Renault wallpapers
Dementi
Siden er tilpasset:

:: Firefox 1.0.3 +
:: Firefox 2.0 +
:: Firefox 3.0 RC
:: Opera 7.50 +
:: I-Explorer 6
:: I-Explorer 7+
Renault.no
RenaultF1.com
30.05.2005 - av Admin Administrator vis utskriftsvennlig side og skriv ut artikkelen
Race Control
Renault F1 tilbyr oss som hjemmesittere en glimrende mulighet for å gjøre Formel 1 sendingen til mye mer enn bare å sitte foran tv skjermen å glo.
Med min nysponsede bærbare pc i fanget kunne jeg denne helgen rigge meg godt til i stua foran tv'en å logge meg inn på www.renaultf1.com for å teste tjenesten "Race Control".
Og skuffelsen uteble - mens Race Control (heretter RC) telte ned i minutter og sekunder til start, steg pulsen nesten i takt med antall biler som fyrte opp på banen.

Endelig, skjermen re-loader og opp kommer et kontrollpanel med grafisk inboard view fra valgritt Alonso eller Fisichella's bil. En meget god digital skjerm, ratt, grafer over akselerasjon, nedbremsing, G-krefter og gearskift. Av forståelige grunner manglet bensinmåleren, men det var det eneste jeg savnet der jeg måpende satt.


Min voldsomme entusiasme økte ytterligere da starten tok til og rattet begynte overraskende å svinge synkront med Alonsos faktiske bevegelser på banen - var det mulig? Jeg fikk senere se inboard kamera live på tv-skjermen ved et par anledninger og kunne med jubelbrus konstatere at det jeg hadde foran meg på pc'en var synkront og reelt med det som forgikk in real time. Gearskift, hastigheter, nedbremsing - jeg deltok i løpet?!! Dette la en ny dimensjon inn i mine planlagte formel 1 søndager fremover... ja, dette var skikkelig morsomt!

Min samboer har nok ved mange anledninger satt spørsmålstegn ved min mentale tilstand under formel 1 sendingene, men hun ble nok skråsikker på at det er noe da jeg i RC fant en høyttalerlignende knapp og med ett fikk servert brølene av en ivrig Renault V10 med hissige smellende gearskift rett i fleisen - jeg sverger på at Autofil's Jan Erik Larsens velkjente latter ble saftig overkjørt da jeg i iveren vrengte på det den lille PC'en hadde å fremskaffe av lydsignaler.
Jeg finner ikke ord, jeg ville ha mer og mer og mer av dette fantastiske verktøyet jeg her hadde foran meg i stua - sex nå? no way, aldri i livet - her er det Renault F1 som gjelder.

Jeg må si at jeg er mektig imponert over at Renault her tydeligvis har lagt masse ressurser i å gi oss entusiaster en opplevelse utover det å bare følge løpene på tv-skjermen, og dette er nok noe så altfor få har prøvd. Her kan man følge løpet mye mer detaljert enn hva kommentatorene på tv'en kan servere av informasjon.
Et glimrende eksempel på dette var under helgens start da Fisichella ble stående igjen på startplaten med en bil som ikke lot seg rikke og vi kunne bekymret se at mekanikerne hastet den inn til pitlane - det fantastiske åpenbarte seg raskt etter start, på RC kunne jeg se at bilen til Fisichella var i bevegelse rundt banen, og det skulle gå to-tre runder før vi fikk bekreftet dette på tv...

Race Control er definitivt verdt å kikke nærmere på noe ikke minst vi fedre og juniorer har glede av, så har du mulighet for å sette en pc foran tv'en vet du hva du har å gjøre resten av Formel 1 sesongen.


« tilbake Vurder artikkelen - Tips en venn
Flere

- Dacia Dokker og Dokker Van
- 100 år i Norge
- Renault/Logan rundt omkring i
- Renault Twingo
- Fransk bildag 2006
- Ny Renault hos Nardo Bil
- Bilservice Tønsberg - slik Ren
- Race Control
- Min første Renault - R16
- Fra garasjen
- Min første Renault - R12 lux
- Min første Renault - R20TL
- Styling - Giacuzzi Renault
- Grand Espace som antiterror hj
- 1 million Espace
    Noen tilfeldige

- Renault Sport
- Renaultnytt i Genève
- Renault fornyer Mégane-familie
- Rakettutgaven av Årets Bil
- Renault i pole!
- Ny seier til Renault
- Logan MCV
- Renault designer med Samsung
- Renault F1 team 2006
- Bruker området åpnet
- Espace vinner nok en pris
- Twingo RS på lag med R28
- Med motoren bak setet
- Dacia Duster - "2011 4x4
- Renault utvider med Modus
Annonse


Artikkelsøk
 nyheter/artikler
 
 
Din innlogging
 Velg område
 
 Brukernavn
 
 Passord
 
 
  ny Bruker ?
Siste Nyheter
:. Renault Clio 4
:. Espace IV Phase 4,
:. Ny Espace
:. Renault Pulse
:. Laguna Nervasport
:. Flere Nyheter
Siste Artikler
:. Dacia Dokker og Dok
:. 100 år i Norge
:. Renault/Logan rundt
:. Renault Twingo
:. Fransk bildag 2006
:. Flere Artikler
RenaultBiler.no
Denne siden oppleves best med Firefox Nettleser

Ansvarlig for RenaultBiler.no: Tom Stallvik, Hosvegen 10, 7670 Inderøy
>> Kontakt <<
Denne siden oppleves best med Firefox Nettleser
Motorisert av © \ sec