Nettstedskart  
Powered by PHP 5  
Besøkende online: 4
Modelloversikt
Gå til Renault modellprogram - Renault Laguna Clio Espace Megane Scenic Kangoo Modus Safrane Alpine Twingo Trafic og mange flere - nå kan du også legge inn din erfaring med din modell
Motordata
Renault motordata - Renault Laguna Clio Espace Kangoo VelSatis Alpine Twingo Avantime og mange flere
Reparasjonslogg
gå til Renault Reparasjonslogg
Wallpapers
se Renault wallpapers
Dementi
Siden er tilpasset:

:: Firefox 1.0.3 +
:: Firefox 2.0 +
:: Firefox 3.0 RC
:: Opera 7.50 +
:: I-Explorer 6
:: I-Explorer 7+
Renault.no
RenaultF1.com
19.02.2007 - av Finn Erik Marstrander vis utskriftsvennlig side og skriv ut artikkelen
Limited Edition og F1 2007

Renault Espace Tech Run
Som om vi ikke nettopp har vært vitne til at en Limited Edition utgave av Renault Espace fant veien ut av Renaultfabrikkene, dukker den neste opp. Renault Espace Tech Run er designet for å imøtekomme behovene til dagens "digitaliserte" familier. Her har Renault spekket en av sine toppmodeller med et flust av utstyr innenfor multimediasjangeren. Vi kan nevne; 4x30W, med tilsammen 8 høytalere, MP3-kompatibel CD radio med en audiotilkoblingsboks ( for USB og iPod® tilkoblinger).


Alt utstyret som er koblet til denne boksen, kan så styres fra den rattmonterte fjernkontrollen. DVD-DivX kompatibel filmavspiller med to integrerte skjermer i hodestøttene på framstolene. Spilleren sitter i hanskerommet og kan levere lyd gjennom trådløse hodetelefoner. Passasjerene får tilgang til spilleren via den trådløse fjernkontrollen, som kan styres fra alle stolene i bilen. Som om ikke dette var nok, kan en via en RCA-tilkobling på DVDspilleren, koble til alt fra digitale fotoapparater til barnas spillkonsoller.


Alt utstyret et fullt ut integrert i bilen og passer perfekt til resten av interiøret. I tillegg er dette også med på å gjøre denne type utstyr mindre attraktivt for eventuelle innbrudd.


Renault Espace Tech Run, har 3- års eller 100000 km. garanti og den gjelder også på alt multimediautstyret.. Så her er det bare å laste opp til en gigantisk bilferie med hele familien.


Renault Rip Curl Clio

Renault Rip Curl Clio er den andre Limited Edition utgaven Renault presentert nå i midten av februar. Dette er en spesialdesignet utgave hvor det er lånt direkte detaljer fra snowboard- og surfespesialisten Rip Curl, derav navnet.


Bilen framstår i en Iceberg Blue farge og kan som ekstrautstyr leveres med 16" alufelger. Bilen er fullt ut designet med tanke på unge mennesker i farten med både snowboard og surfebrett. Dette kommer til syne gjennom detaljer, spesielt innvendig, med tanke på at bilen utsettes for mye, både snø og sand. Den har også den tidligere nevnte audiotilkoblingsboksen for å tilfredsstille de unge menneskene og deres behove for portabel musikk til enhver tid.

Bilen er også bygget med respekt for miljøet og vil bidra aktivt til å minske drivhuseffekten, bl.a. gjennom å være 95% resirkulerbar. På motorsiden er tankegangen også den samme; bilen leveres kun med de to mest miljøvennlige alternativene fra Renault, som bruker konvensjonelt drivstoff, TCE 100hp og 1,5 dCi FAP.
Renault har i tillegg inngått en avtale i forhold til å støtte surfemiljøet i Europa og måten de vil bevare de sårbare områdene hvor denne sporten drives (Rip Curl Planet Project).


R27

ING Renault F1 Teamet presenterte i slutten av januar sesongens nye bil - R27. Denne ble avduket under et forrykende show i Amsterdam, med et mangfoldig presskorps til stede. Målet er - som ifjor - å holde seg på toppen av tronen også i 2007 sesongen.

I tillegg til nye farger, har bilene også fått en mer sofistikert aerodynamikk og en helt ny girkasse. Ellers er de tekniske spesifikasjonene stor sett beholdt fra fjorårsmodellen, mye pga. all testingen som er foretatt opp mot de ny Bridgestone Potenza dekkene.

Motoren, en 2.4L V8 , har bare 10% nye deler i forhold til RS26. Noe som vel må bety at forrige sesongs motor var å lite på. Den er likevel spritet noe opp og kan i årets utgave tåle 19000 o/min.

Som promotionbil under årets presentasjon, stilte Renault Sport Technologies med en gulfarget Clio Renault Sport.Foto©media.renault


« tilbake Vurder artikkelen - Tips en venn
Flere

- Renault Clio 4
- Espace IV Phase 4, lansert i F
- Ny Espace
- Renault Pulse
- Laguna Nervasport
- Renault Grand Kangoo
- TCe 90 - 3-sylinder fra Renaul
- Fluence Black Edition
- Red Bull Limited Edition
- Dacia Lodgy - ny MPV fra østeu
- Renault Talisman
- Renault Twizy
- Nye Renault Koleos og 1000000
- Renault Samsung SM7
- Ny Mégane RS
    Noen tilfeldige

- En sjåfør og en gentleman
- Spania Grand Prix
- Renaults tredje X90-fabrikk: I
- Renault Laguna: Blandt klassen
- Oi Oi Oi - Renault Sport Modus
- Villeneuve kjører Renault F1
- Ghosn med Nissan-rekord og Ren
- € 5000-bil på alvor
- Dacia Duster - "2011 4x4
- Renault Fluence
- Renault fortsetter i F1
- Renault i Russland
- Renaussan også i Tyskland
- Renault Talisman
- Renault Clio V6
Annonse


Artikkelsøk
 nyheter/artikler
 
 
Din innlogging
 Velg område
 
 Brukernavn
 
 Passord
 
 
  ny Bruker ?
Siste Nyheter
:. Renault Clio 4
:. Espace IV Phase 4,
:. Ny Espace
:. Renault Pulse
:. Laguna Nervasport
:. Flere Nyheter
Siste Artikler
:. Dacia Dokker og Dok
:. 100 år i Norge
:. Renault/Logan rundt
:. Renault Twingo
:. Fransk bildag 2006
:. Flere Artikler
RenaultBiler.no
Denne siden oppleves best med Firefox Nettleser

Ansvarlig for RenaultBiler.no: Tom Stallvik, Hosvegen 10, 7670 Inderøy
>> Kontakt <<
Denne siden oppleves best med Firefox Nettleser
Motorisert av © \ sec