Nettstedskart  
Powered by PHP 5  
Besøkende online: 1
Modelloversikt
Gå til Renault modellprogram - Renault Laguna Clio Espace Megane Scenic Kangoo Modus Safrane Alpine Twingo Trafic og mange flere - nå kan du også legge inn din erfaring med din modell
Motordata
Renault motordata - Renault Laguna Clio Espace Kangoo VelSatis Alpine Twingo Avantime og mange flere
Reparasjonslogg
gå til Renault Reparasjonslogg
Wallpapers
se Renault wallpapers
Dementi
Siden er tilpasset:

:: Firefox 1.0.3 +
:: Firefox 2.0 +
:: Firefox 3.0 RC
:: Opera 7.50 +
:: I-Explorer 6
:: I-Explorer 7+
Renault.no
RenaultF1.com
03.03.2009 - av Finn Erik Marstrander vis utskriftsvennlig side og skriv ut artikkelen
Renault i Geneve

Nye Mégane har akkurat rukket å komme i butikken her i landet, og tradisjonsmessig sett følger det flere i familien etter i dragsuget. Nye Scénic og Mégane stasjonsvogn, blir altså å se under den forstående bilmessen i Geneve nå i mars. I tillegg vil fase 2 av Renault Clio dukke opp og teppe blir dratt til siden for nye Mégane Renault Sport.

Etter sigende vil det også i løpet av året dukket opp en generasjon 3 av Renault Traffic, men denne blir ikke vist i Geneve. I løpet av inneværende år og med de 8 nylanseringer som har vært og vil komme, vil Renault da ha den yngste totale bilpark av samtlige europeiske bilmerker.

Renault ClioRenault Clio vil framstå med en ansiktsløftning og fokuset ligger spesielt på stasjonsvognen og Clio Sport, som begge har vært store suksesser for Renault det siste året, internasjonalt. (Her på berget er jo uvissheten til å ta å føle på...) Fornyet styling, tre nye sportsmodeller og innføring av Carminat TomTom® navigasjon, er de tre største forandringen ved faceliften til Clio. Ellers er det kjente motoralternativer vi omgir oss med framdeles i Clioklanen: Dette inkluderer bl.a. 1.2 l motoren som går på hele 7 alternative drivstoffkilder:
E85 bioetanol, LPG, TCe 100, dCi 85 og dCi
105 med partikkelfilter filter.

Nye Renault Mégane RSFamilielikheten er å ta og føle på når det gjelder nye Mégane stv. Den er en av fire nye ansikter bygget rundt Méganeplattformen som Renault viser fram i Geneve. De tre andre er Scénic, Grand Scénic og Mégane RS.
Sistnevnte skilter med en 250 hk motor bygget på en nydesignet 2,0 liter 16v turbomatet bensinmotor, med et dreiemoment på 340Nm fra 3000 o/min. Her snakker vi om en renspikket sportsbil, med klare likheter til Mégane Coupe, men om mulig med et helt annet perspektiv på kjøreglede og kjøreopplevelse. Renault Sport modellene, har det ypperste av sportsbilteknikk smeltet sammen med deler av personbilgalleriet den slekter på. Så også med nye Mégane RS. Den vil føye seg inn i rekken av tidligere modeller, både fra Mégane og Clio som har de magiske RS-initialene plantet på karrosseriet.

Nye Renault Mégane stv.Mégane stv., vil sansynligvis også vekke oppsikt i Geneve. Den måtte komme som en direkte følge av nye Mégane, og har tydelige likhetstrekk i så måte. Dynamisk styling, sammen med det praktiske som en stv. gir og følelsen av komfort- og kvalitetsfølelse som preger denne bilen, gjør den i aller høyeste grad iøynefallende. Carminat TomTom® navigasjonen, til en meget fordelaktig pris, har også gjort sitt inntog her.Bilen innhar også et vel av motoralternativer å velge mellom. Alt fra å yte så det monner, til å vise respekt for miljøet. Dette gjør seg bl.a. gjeldende gjennom den nye 130 TCe-motoren. Denne byr på dreiemomentet il en 2,0 l, effekten til en 1,8 l. og forbruket til en 1,6 l. På dieselhylla tilbydes det ikke mindre enn tre alternativer som slipper ut mindre enn 120 g/km - altså motorer etter Eco2-standarden til Renault. Alle 1,5 dCi på fra 85 til 105 hk. Der vil også etter hvert bli tilgjengelig dieselalternativer på inntil 160 hk, og 180 TCe bensinmotor.

Nye Renault Scénic og Grand ScénicSist men ikke minst, må vi også ta med lanseringen av nye Scénic og Grand Scénic i Geneve. Dette har jo i mange år vært Renault sin flaggskip innefor det kompakte MPV-segmentet og en nylansering av disse vil alltid være forbundet med stor interesse. Hvorvidt Renautbiler.no klarer å overbringe noe av dette gjennom det skrevne ord får bli opptil den enkelte å bestemme.
Likefult, snakker vi her om en historie som strekker seg 10 år tilbake i tid, da den først Scénic så dagens lys, og ble en umiddelbar suksess rundt om i Europa.Årets utgave er en verdig arvtager, skal vi tro pressemeldingen fra Renault. Bilen har til det fulle beholdt sitt særpreg, i forhold til fleksibilitet for passasjerer og bagasje. Løsningene er mange og fordelaktige for et vel av ulike behov. Det er jobbet knallhardt for å i vareta bilens rykte og samtidig innføre noe nytt. Plassmessig, er den sagt å skulle være markedsledende, med benplass i andre og tredje seterad, som er bedre enn de andre konkurrentene. I tillegg er komfortnivået meget høyt, både med tanke på passasjerer og sjåfør: Carminat TomTom® navigasjon, Arkamys®3D lydsystem, ulike mulitmediatilkoblinger, mulighet for ryggekamera, et nytt elektrisk servostyringsystem for å nevne noe. Motoralternativene og også mangfoldige, og innholder 6 ulike bensinalternativer og 7 diesel, hvorav 3 slipper ut mindre enn 140 g/km.

Foto©media.renault


« tilbake Vurder artikkelen - Tips en venn
Flere

- Renault Clio 4
- Espace IV Phase 4, lansert i F
- Ny Espace
- Renault Pulse
- Laguna Nervasport
- Renault Grand Kangoo
- TCe 90 - 3-sylinder fra Renaul
- Fluence Black Edition
- Red Bull Limited Edition
- Dacia Lodgy - ny MPV fra østeu
- Renault Talisman
- Renault Twizy
- Nye Renault Koleos og 1000000
- Renault Samsung SM7
- Ny Mégane RS
    Noen tilfeldige

- Renault spiller Bop (eller gjø
- Mercedes' nydelige Vision CLS
- Ny Mustang settes i produksjon
- Vel Satis på dieseltoppen
- Bon voyage!
- Co2-rekord for Twingo
- 225 hk i Mègane
- Renault Sport
- Megane blir komplett
- Hjertelig Modus
- Ny spennende Mégane
- Renault Mégane R26.R
- Fransk bildag vel overstått
- Renaults Talisman:
- Michelin teamene parkerte
Annonse


Artikkelsøk
 nyheter/artikler
 
 
Din innlogging
 Velg område
 
 Brukernavn
 
 Passord
 
 
  ny Bruker ?
Siste Nyheter
:. Renault Clio 4
:. Espace IV Phase 4,
:. Ny Espace
:. Renault Pulse
:. Laguna Nervasport
:. Flere Nyheter
Siste Artikler
:. Dacia Dokker og Dok
:. 100 år i Norge
:. Renault/Logan rundt
:. Renault Twingo
:. Fransk bildag 2006
:. Flere Artikler
RenaultBiler.no
Denne siden oppleves best med Firefox Nettleser

Ansvarlig for RenaultBiler.no: Tom Stallvik, Hosvegen 10, 7670 Inderøy
>> Kontakt <<
Denne siden oppleves best med Firefox Nettleser
Motorisert av © \ sec